+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Udlejning af borde

Spoton 14/06/2018
Udlejning af borde

Et bord er ikke bare et bord. Er du til et højt, lavt, rundt eller firkantet? Og hvad med størrelsen og materialet? Ja, der er faktisk mange beslutninger, der skal tages, når du skal vælge borde til dit arrangement.

Hos First Party har vi et stort udvalg af flotte borde, så du altid kan finde et, der passer til dit arrangement. Derfor er det ikke svært at finde et godt bord – til gengæld kan det være svært at beslutte, hvilke borde der egner sig bedst. 

Læs mere

Udlejning af stole

Spoton 14/06/2018
Udlejning af stole

Til et arrangement er det vigtigt, at du sidder godt. Det gælder uanset, om anledningen er et møde, en fest eller noget helt tredje. For hvis ikke du sidder godt, kan det være svært at holde fokus på det, der er vigtigt.

Hos First Party tilbyder vi udlejning af stole i København. Vi har et bredt udvalg af stole, som alle har det tilfælles, at de er af høj kvalitet. Det sikrer en god komfort.

Læs mere

Udlejning af borde og stole i København og omegn

Spoton 14/06/2018
Udlejning af borde og stole i København og omegn

Borde og stole er en vigtig del af indretningen til et arrangement. For udover at være behagelige at sidde på og ved, skal stole og borde også gerne være flotte at se på. Det er jo her både øl, vin og mad skal tage sig ud.

Hos First Party har vi forenet form og funktion i vores udlejning af flotte borde og stole. Hos os kan du få fingre i lige præcis de møbler, du står og mangler til dit arrangement.

Læs mere

Lej et festtelt til din sommerfest

Spoton 13/06/2018
Lej et festtelt til din sommerfest

Planlægger du at holde din næste fest i et telt? Og har du brug for et solidt festtelt, der kan klare alle strabadserne? Så har vi hos First Party det, du leder efter.

Vi har et stort udvalg af festtelte i høj kvalitet og i forskellige størrelser afhængigt af antallet af gæster. Du kan leje et festtelt og slå det op i København og omegn. Uanset hvad inviterer et festtelt altid til hyggelige og gode fester.

Læs mere

Udlejning af service i København

Spoton 13/06/2018
Udlejning af service i København

Den letteste måde at få et smukt og ensartet udtryk i borddækningen til et arrangement, er ved at leje service, så man kan få det, der passer bedst til arrangementet. Og hvem vil ikke gerne have det?


Hos First Party har vi mange års erfaring med at holde fester. Derfor ved vi præcis, hvad der skal til for at dække et flot bord - og hvor vigtigt det er med et indbydende bord. Vi har specialiseret os i udlejning af service, så du kan få netop det, du står og mangler til din fest - hvad enten du holder den i København eller andre steder i landet.

Læs mere

Leje af service

Spoton 13/06/2018
Leje af service

Skal du afholde et arrangement i København og omegn? Og har du brug for service til at dække op til alle dine gæster? Så synes vi, du skal overveje at leje service hos os.

Uanset om du skal holde en stor eller mindre fest, kan du leje præcis den mængde service, du har brug for. Vi har et bredt sortiment, der giver dig mange muligheder for at dække et indbydende bord.

Læs mere

Items 1 to 6 of 12 total

Vis per side