+45 43 43 40 80
Toggle Nav

VÆR VENLIGST OPMÆRKSOM PÅ FØLGENDE BETINGELSER FOR LEJE:

(Privatlivspolitik findes længere nede på siden)

OVERLEVERING AF VARER:
Det er muligt selv at hente og bringe de bestilte varer på vores lager. Enkelte
varer er uegnet til privat-transport, så restriktioner kan forekomme, men dette vil blive
oplyst ved bestilling. Alle varer skal fragtes fastspændt i lukket vogn/trailer og kunden
står for af- og pålæsning
Ved levering/afhentning af First Party A/S gælder det at, med mindre andet er aftalt på
forhånd, levering er til hoveddøren i gadeniveau og vil typisk ske mellem kl. 8-15. I
særligt travle perioder forbeholder vi os muligheden for at levere/afhente uden for
dette tidsrum og evt. levere 1-2 dage tidligere og/eller afhente 1-2 dage senere. Vi vil
naturligvis altid orientere hvis sådanne ændringer sker.

Prisen på transport er beregnet ud fra leveringsadressen, ordrestørrelsen,
adgangsforhold (såsom parkeringsmuligheder, afstand, etage, trapper, elevatorstørrelse
og evt. forhindringer).
Oplyses der ikke korrekte leveringsforhold ved bestilling, justeres prisen efterfølgende
ift. ekstra tidsforbrug og besvær.


KONTROL AF ORDRE:
Som en service leverer vi ofte større antal i bestik, tallerkener, glas m.m. hvilket vi
selvfølgelig ønsker med retur.
Opdager du mangler ved din bestilling bedes du give besked omgående. Uden for
åbningstiden kan email eller telefonsvarer benyttes som dokumentation for at en evt.
skade er sket før varen er taget i brug.
Ødelagte varer i kundens varetægt vil der opkræves erstatning for, med mindre der er
tilkøbt en forsikring der dækker. Erstatningsprisen svarer til varens nypris + fragt og evt.
emballage


BETALING:
Betalingsbetingelser fremgår af ordrebekræftelsen.
Erhvervskunder med faktureringsaftale vil modtage en faktura på email når varerne er
kommet retur og er talt op.
Betalingsbetingelsen ”Netto kontant” betyder enten forudbetaling eller senest kontant
ved levering. Vi opfordrer dog til at foretage en bankoverførsel senest en uge i
forvejen. Sker overførslen senere beder vi om at der kan fremvises en kvittering for
overførslen ved levering.
Kontonummer fremgår af ordrebekræftelsen


På forhånd tak for godt samarbejde. First Party A/S


------------------------------------------------------------------


 

PRIVATLIVSPOLITIK FOR FIRST PARTY A/S

 

Denne skrivelse giver overblik af, hvorledes First Party A/S ("vi", eller "os") indsamler og behandler dine personoplysninger.

 

 

 

1. DATAANSVARLIG

 

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
First Party A/S (CVR-nummer 27230997)
 

 

2. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

 

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

 

a) Levering af tjenesteydelser: Personoplysninger anvendes for at kunne levere de ønskede tjenesteydelser fra First Party A/S og for på bedste måde at kunne servicere dig og kommunikere med dig og oplyse om tjenesteydelserne.

 

b) Statistik og analyser: Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker og analyser om blandt andet brugen af vore tjenesteydelser, brugen af vore digitale platforme, kundetilfredshed og trafikdata, således at vi kan udvikle og forbedre vore tjenester.

 

 

 

3. KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER

 

Vi kan blandt andet indsamle og behandle følgende oplysninger om dig til følgende formål:

 

a) Levering af vore tjenesteydelser

 

Personoplysninger: navn, adresse, emailadresse, telefonnummer, bankoplysninger, kreditkortnummer (maskeret), CVR-nummer for virksomheder.

 

b) Markedsføring

 

Personoplysninger: navn, adresse, emailadresse,

 

 

 

4. RETLIGT GRUNDLAG FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

 

Vores behandling af dine personoplysninger til ovenstående formål er baseret på følgende retlige grundlag: 

 

a) Levering af tjenesteydelser

 

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at opfylde en kontrakt med dig.

 

 b) Markedsføring

 

Behandlingen af dine personoplysninger med henblik på at tilpasse vores markedsføringskommunikation til dig er baseret på dit samtykke og den legitime interesse er målretning og udsendelse af markedsføringskommunikation. 

 

 

 

5. VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

 

Vi kan videregive dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

 

a) Underleverandører som leverer i varer/ydelser i samarbejde med eller på vegne af First Party A/S

 

b) Offentlige myndigheder som f.eks. politi og skattevæsen, hvis de har en lovlig grund til at få adgang til personoplysningerne.

 

 

 

6. OVERFØRSEL TIL LANDE UDEN FOR EU/EØS

 

First Party A/S overfører personoplysninger til lande uden for EU/EØS gennem samarbejde med globale tjenesteudbydere og partnere, som efter vores samtykke kan få adgang til vore systemer. Hvis der gennem adgangen til vore systemer overføres personoplysninger til lande uden for EU/EØS, vil vi sørge for, at en sådan overførsel sker på en sikker måde og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. First Party A/S kan f.eks. anvende standardklausuler om databeskyttelse (de såkaldte "standardaftaleklausuler"), som blev vedtaget af EU-Kommissionen, Privacy Shield-ordningen (hvis modtageren har tiltrådt Privacy Shield-ordningen) eller en anden certificeringsmekanisme.
 

 

7. OPBEVARING AF DINE PERSONDATA

 

Vi vil opbevare og beholde dine personoplysninger bestående af:

 

  • Almindelige oplysninger om dig: i op til 1 år efter, at du har opsagt din relation til First Party A/S.
  • Transaktionsoplysninger og verifikationer: i op til 7 år efter gennemførelsen af transaktionen i henhold til gældende lovgivning.
  • Oplysninger i forbindelse med behandlingen af en igangværende sag, f.eks. et krav eller en hændelse: i op til 3 år efter sagens afslutning i henhold til gældende regler.  

 

 

 

8. DINE RETTIGHEDER

 

Du har altid ret til at:

 

  • anmode om berigtigelse af dine personoplysninger,
  • anmode om adgang til dine personoplysninger,
  • gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til direkte markedsføring og tilbagekalde dit samtykke, såfremt vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke. 

 

Under visse omstændigheder, som er nærmere beskrevet i den gældende databeskyttelseslovgivning, er du også berettiget til at:

 

  • gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger og opnå begrænsninger i behandlingen af dine personoplysninger,
  •  forlange, at vi sletter dine personoplysninger,
  •  modtage de personoplysninger om dig, som du har givet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

 

 

 

Du kan benytte dig af dine rettigheder ved at kontakte First Party A/S telefonisk eller skriftligt.