Serviceudlejning i København og resten af landet

Hvad kan vi tilbyde?

Vores serviceudlejning indebærer alt, hvad dit hjerte kan begære. Vi udlejer:

Her på hjemmesiden kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af service. Vi har mange forskellige stel at vælge imellem, både glas, bestik og tallerkener m.m. så udvalget kan sammensættes, så det lige præcis matcher jeres ønsker og budget.

Eller du kan vælge en af vores festpakker, hvor indholdet er udvalgt med vores mangeårige erfaring. Således kommer I ikke til at mangle noget, og vi kan tilbyde pakkerne til en rigtigt skarp pris.

Skal vi dække dit bord?

Hos os har du ikke alene mulighed for at få glæde af vores serviceudlejning, men også af vores erfarne personale, som tilbyder at klare borddækningen til dit arrangement i København.

Det eneste, du behøver at gøre, er derfor at bestemme hvilket service, du ønsker til dit arrangement, samt informere om antallet. Så tilbyder vi at rykke ud med den udvalgte service og dække et flot og præsentabelt bord. Det gælder uanset, hvor mange du har inviteret til dit arrangement. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os!

Vores personale har et skarpt øje for detaljer, og vi sørger for, at alt står snorlige – præcis som du har bestilt. Der bliver ikke en finger at sætte på borddækningen.

Få rådgivning om serviceudlejning

Er det første gang, du er vært for et arrangement? Og har du brug for professionel sparring i din planlægning? Så står vi klar til at hjælpe dig. For vi har over 80 års erfaring med alle de praktiske forhold forbundet med arrangementer, og det gør os i stand til at rådgive dig sikkert fra start til slut.

Vi hjælper dig derfor gerne med at sammensætte den rette service til dit arrangement.