+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

Rød løber til din fest

Skal din næste fest være med rød løber og kustoder, der giver ægte VIP-stemning? Så er du kommet til rette sted. Hos First Party kan du både leje rød løber og kustoder, så du kan byde dine gæster velkomne med manér.
Vi tilbyder festudlejning i København og omegn og hjælper dig med at gøre din fest uforglemmelig!

Material

per side
per side
Udforsk vores udvalg af løbere og kustoder her på siden og find de farver og typer, der passer bedst til dit arrangement.

Udstyr der dækker hele festen

Hvis du vil skabe en storslået entré, er en rød løber med kustoder perfekt. Det er ikke kun i Hollywood, at de røde løbere har plads. Du kan også skabe en glamourøs og eksklusiv atmosfære til din kommende fest!
Vi har både den klassiske røde løber i vores sortiment samt passende kustoder med matchende rød snor. Dog har vi også løbere og kustoder i andre farver, så du kan få den stil, der passer bedst til din fest.
Mangler du andet udstyr til festen? Hos First Party kan du leje festudstyr til enhver lejlighed og gøre din fest komplet. Vi tilbyder også servering til fest, så du ikke skal gøre andet end at læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Skab flot indgangsparti med rød løber og kustoder

En rød løber og kustoder giver et indgangsparti, der skaber blikfang. Skal du f.eks. holde V.I.P. event eller gallafest er en rød løber og tilhørende kustoder perfekte til at give den rigtige luksuriøse stemning.
Uanset anledningen er du sikker på at tilføje et glamourøst touch til din fest med en rød løber og kustoder. Hos First Party finder du løbere i forskellige bredder, og du har selv mulighed for at vælge længden.

Mangler du en løber og kustoder? Lej det hos First Party

Vil du skabe et flot indgangsparti, der giver et luksuriøst præg? Hos First Party kan du leje løbere og kustoder i flere farver. Vi tilbyder serviceudlejning i København og omegn og bringer hermed festen til dig.
First Party har over 80 års erfaring i at levere premium praktik til arrangementer med gæster. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og servicerer både før, under og efter festen.
Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.