+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

per side
per side

Lej en grill hos First party til din næste fest

Ejer du ikke en grill, eller er din nuværende grill ikke stor nok til dit arrangement? Hos First Party kan du leje en grill, så dine gæster kan blive forkælet med lækker grillmad. I stedet for at købe en dyr grill, som du kun bruger et par gange om året, er det en fordel at leje en grill. Når du lejer gennem First Party, sørger vi for alt det praktiske – herunder rengøring og udstyr til din grill. Vælg den grill, der passer bedst til dit arrangement og udforsk vores andre muligheder for festudlejning.

Gas- eller kulgrill?

Når du har besluttet dig for at leje en grill, kommer spørgsmålet om hvilken slags, du skal leje. Fordelen ved leje af gasgrill er, at det er nemt og hurtigt at komme i gang med at grille samt kontrollere temperaturen. Fordelen ved leje af kulgrill er, at den giver en særlig røgaroma i maden, som mange grillentusiaster sværger til. Uanset om du vælger at leje en gas- eller kulgrill hos First Party, kan du være sikker på at få en grill i en størrelsesorden, der kan give mad til mange gæster.

Har du brug for ekstra grilludstyr til festen?

Mangler du ekstra grilludstyr til festen? Hos First Party kan du leje grilludstyr og andet tilbehør til din fest. Du kan både leje ekstra gasflaske til gasgrillen, så du ikke løber tør, og mangler du service og stel til dine gæster, har vi også dette. Hvis du holder et større arrangement, og en grill ikke er nok, har du også mulighed for at leje en madvogn. Lej pølsevogn eller en anden slags madvogn fra First Party – så slipper du for at lave mad til din fest.

Mangler du en grill? Lej den hos First Party

Ønsker du at leje en grill til dit næste arrangement? Hos First Party tilbyder vi leje af grill i København og omegn, og du har selv mulighed for at vælge type og tilbehør. First Party har over 80 års erfaring i at levere premium praktik til arrangementer med gæster. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og servicerer både før, under og efter festen. Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.