+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

BORD- OG STOLEUDLEJNING – MØBLER TIL FESTEN

Møbler og indretning skal matche både stil og praktik. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af borde, stole, café-, bar- og loungemøbler, så du let kan sammensætte de ting, der passer til netop dit arrangement.

Runde borde, lange bord eller høje borde? Klapstole eller kongestole? Dyk ned i vores sortiment og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde de helt rigtige møbler.

Du kan også vælge at tilkøbe opsætning og nedtagning af møbler. Hvis du vil have hjælp til indretningen, så er du også velkommen til at kontakte os. Vi har møbleret titusindvis af fester og arrangementer.

 

LEJE AF BORDE OG STOLE

Ønsker du eller din virksomhed at afholde et større arrangement udover det sædvanlige? Så kan du være helt rolig ved, at First Party også tager sig af at sørge for borde og stole til din fest eller event. Leje af borde og stole hos First Party betyder, at du roligt kan sætte et stort flueben ud for den del af eventen. Den del af planlægnings-byrden er dermed overstået. Vi leverer nemlig bordudlejning og stoleudlejning af højt kvalitet og til aftalt tid.

Vores ensartede, fine borde og stole egner sig til ethvert stort arrangement. Om det er en konfirmation, bryllup, fødselsdag, reception, havefest, barnedåb står vi til rådighed for at være dine helte – også med hensyn til bordudlejning og stoleudlejning.

Hos os kan du finde klapstole, plastikstole, polstrede stole, Chiavari stole. Alle disse egner sig som stole til spisning og konference. Vi tilbyder også høje stole, hynder, overtræk og andre tilbehør. Vores udvalg af borde er også omfangsrig. Her har vi træborde, plastborde, runde borde, aflangede borde, cafeborde, bænke, bordbensforlængere og andre bord-tilbehør.

BORDUDLEJNING OG STOLEUDLEJNING KØBENHAVN

Hos First Party har vi et stort udvalg af leje af borde og stole. Skal du holde en større event, kan du uden tvivl finde det udstyr, der sætter den helt rigtige ramme for dit arrangement. Du får det hele leveret ét sted fra, og du slipper dermed for at lede andre steder også.

De fleste ved, hvor belastende det kan være at stå for en større begivenhed. Det skyldes, at der ofte er massere af detaljer at holde styr på. De mindste detaljer kan også have størst betydning i lignende arrangementer. Derfor er det en lettelse for mange værter at kunne dele arbejdsbyrden og ansvaret, så hele forløbet går som det burde, og alt bliver klar på klokkeslæt.

First Party sørger for netop dette, og du kan være tryg ved at bordudlejning og stoleudlejningen lever op til dine forventninger. På den måde slipper du for at bekymre dig om møbleringen på dagen og for at blive stresset af, at du lige mangler et bord til dine gæster eller en klapstol, der ikke lige vil klappes i.

INDHENT TILBUD PÅ LEJE AF BORDE OG STOLE

På dagen er det en drømmescenarie at kunne nyde en uforglemmelig anledning med sine venner, familie og tætteste bekendte. Hos First Party skal du ikke tænke på, at du bliver nødt til at begrænse antallet til et minimum. Du kan få lov at invitere så mange af dine kære nære som muligt – uden at bekymre dig om, hvorvidt I kommer til at sidde klemt. Hos os kan du nemlig finde borde og stole til enhver smag og ethvert behov.

Vi sørger altid for, at alle kan være der til dit arrangement, og vi holder styr på detaljerne angående møblerne. Så du kan holde et frit og ubekymret udsyn. På den måde får du en helstøbt og nydelsesfuld oplevelse af dit eget arrangement. Det er den forskel First Party gør med muligheden af at leje bord og stole blandt andet.

Kontakt os for at indhente dit tilbud via tlf. +45 4343 4080 eller ved mail info@firstparty.dk – så hjælper vi dig med at få en uforglemmelig fest.

Color