+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

Bemærk at hvis du ønsker at hente din ordre selv, kan vi ikke tilbyde polstrede stole og træstole. Det er et krav at disse transporteres af First Party

per side
per side

Lej stole til din næste fest hos FirstParty

Til en god fest er det vigtigt, at dine gæster føler sig tilpas under hele arrangementet, så de har mulighed for at nyde aftenen til fulde. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at din fest har ordentlige stole, som samtidig passer til arrangements stemning. Hos FirstParty finder du et stort udvalg af stole til alle anledninger. Vi har samtidig et stort lager af stole til leje og festudstyr, så du med sikkerhed kan sørge for, at der er siddepladser til alle dine gæster. Gå på opdagelse i vores store udvalg af stole til udlejning og bliv inspireret til dit næste arrangement.

Leje af stole til alle anledninger

Der kan være mange forskellige anledninger til at afholde en god fest – fødselsdag, bryllup, konfirmation, studentergilde, eller måske bare fordi. Ligegyldig hvad anledningen til din kommende fest er, kan du med sikkerhed leje stole af alle slags fra FirstParty, som passer perfekt til din aften.

Du finder både elegante og flotte stole, som passer særlig godt til bryllupper, fødselsdage og konferencer, hvor dine gæster er inviteret til middag. Hvis gæsterne skal sidde ned og spise, er det selvfølgelig vigtigt, at de sidder behageligt. Vi har mange forskellige flotte stole, som samtidig er behagelige, så din aften får det helt rette udtryk.

Har I opstillet en bar eller høje borde, hvor gæsterne kan nyde et glas vin, kan det være en god ide at inkludere et sæt barstole. Planlægger I at pakke middagsbordene væk og erstatte spisepladsen med et dansegulv, kan det være en god ide at benytte klapstole, da de nemt og hurtigt kan foldes sammen, bæres og flyttes.

Udlejning af stole til konferencer

Planlægger I at afholde en konference eller et stort arrangement? Hos FirstParty har vi et stort lager af stole i forskellige designs, så du er sikker på at sikre en siddeplads til alle dine gæster. Til konferencer vil der typisk både være en stående reception og middag. Det kan derfor være relevant både at leje høje barstole, så dine gæster kan slappe af alt imens de mingler, samt flotte og behagelige stole til middagen. Forventer I at skulle kunne pakke middags området sammen hurtigt, er klapstole hurtige at flytte rundt på.

Lej stolene til din næste fest hos First Party

First Party har over 80 års erfaring i at levere premium stole til arrangementer med gæster. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og hjælper gerne til med at servicere både før, under og efter festen. Hos os får du altid dækket alle dine behov, og vi bestræber os på at levere den bedste service og kvalitet til hver fest. Vi har både kunden og gæsten for øje, og derfor kan du læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.