+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

Skal det være enkelt og effektivt, så bestil en tilbudspakke fra First Party og spar imellem 25 og 40 procent på regningen.

Vi har sammensat en række standardpakker, der dækker de fleste formål. Hvis vi må bestemme leverings- og afhentningsdagene (de nøjagtige datoer oplyses i god tid), og du vil bestille et antal der er deleligt med 5 og til minimum 30 personer, så sparer du til gengæld en meget stor del af regningen.

For at holde prisen i bund, kan det forekomme at vi udskifter hele eller dele af sortimentet med alternativer af tilsvarende eller højere kvalitet og værdi. Til gengæld er det hurtigt, effektivt, sikkert og meget billigere. Baseret på titusindvis af fester og arrangementer, har vi nemlig sammensat pakkerne, så alt hvad der normalt er brug for allerede er inkluderet. Savner du alligevel noget er du naturligvis velkommen til at supplere fra vores store sortiment.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du specielle ønsker eller har brug for rådgivning.

per side
per side