+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

 

Lej dit festtelt hos First Party

Skal du bruge et festtelt til din næste fest? Så lej et festtelt hos First Party! 

Uanset om det er til konfirmation, firmafest, bryllup eller noget helt andet, har vi hos First Party et festtelt til lejligheden. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan være til stede og nyde festen.

Udforsk vores muligheder for festtelte samt festudlejning, og bestil det festtelt hjem, der passer bedst til dit arrangement.

Kategori

Color

per side
per side


Festtelte til ethvert behov

Hos First Party tilbyder vi leje af festtelte til alle behov. Du kan selv vælge størrelsen på teltet, og dermed har du mulighed for at skræddersy det perfekte telt til din begivenhed. Desuden kan du tilvælge gulv, underlag og gulvtæppe til festteltet, så du får præcis det telt, du skal bruge! Du har også mulighed for at leje korridorer til at gøre dit arrangement fuldendt. Vi står for alt det praktiske herunder opsætning og nedtagning af festteltet, så du kan slappe af og nyde dit arrangement.

Sæt rammen for festen med et festtelt

Et festtelt skal ikke bare være i god kvalitet – det må også gerne præsentere sig ordentligt. Hos First Party finder du festtelte i helt hvide teltduge, der giver et flot lys og udtryk. Desuden har vores telte store vinduer med mulighed for at åbne op i siderne. Derfor fungerer teltene både på en regnvejrsdag og en varm sommerdag. For at gøre festen komplet, kan du med fordel også leje udstyr til festen. Her finder du alt i festudstyr ned til mindste detalje, der kan gøre din fest uforglemmelig. Hos First Party kan du desuden leje servering til fest, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Mangler du et festtelt? Lej det hos First Party

Ønsker du at leje et festtelt til dit næste arrangement? Hos First Party kan du leje festtelte i København og omegn, og du har selv mulighed for at vælge størrelse og tilbehør. First Party har over 80 års erfaring i at levere premium praktik til arrangementer med gæster. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og servicerer både før, under og efter festen. Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.