+45 43 43 40 80
Toggle Nav
Festtelte

First Party teltene er i professionel kvalitet, produceret i Tyskland, og derfor velegnet til både private og professionelle arrangementer.

Teltene er understøttet af robuste aluminiumsprofiler, der giver optimal udnyttelse af gulvpladsen uden stolper der står i vejen. De helt hvide teltduge skaber et smukt lys og giver frie hænder til dekoration og udsmykning.

Denne type telte adskiller sig fra mange andre ved at man kan åbne alle siderne. Der er således ikke begrænsninger til hvor og hvor mange ind-/udgange man ønsker. Samt om sommeren kan teltet fungere som et tag over hovedet med åbent 360 grader rundt uden bundstænger der ligger i vejen.

Vores telte kan sammensættes i et utal af forskellige størrelser, så vi kan stort set altid finde plads til alle. Teltene kan indrettes efter smag og budget. Belysningen kan være alt fra lyskæder til krystal lysekroner, og vi har et bredt udvalg af møbler.

Ønsker du oplevelsen af at være i en smuk balsal, men stadig at bevare de praktiske egenskaber af et festtelt, kan vi foreslå tilvalg af innerlinings i teltet - Klik her for fotos og beskrivelse.

Vælg svar til de syv spørgsmål, så kan du se den samlede pris inklusiv opsætning og nedtagning. Telte kan leveres i flere størrelser end de viste, men kan ikke beregnes i webshoppen. Kontakt os for tilbud og rådgivning på større/specielle teltopgaver.

Pris er inklusiv opsætning, som ikke kan fravælges. Transportpris beregnes efterfølgende i indkøbskurven.

1.375,00 kr
Produkt: Festtelte bliver tilføjet til din kurv...
x
x
Produkt: Festtelte blev tilføjet til kurven