+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

per side
 1. sort

  3x3m

  1.120,00 kr
  /stk
 2. sort

  3x6m

  2.000,00 kr
  /stk
 3. stål

  13,5 kg

  75,00 kr
  /stk
per side

Lej en pavillon hos First party

Skal du bruge en pavillon eller et standup telt til dit næste arrangement? Så lej en pavillon af First Party! Med leje af en pavillon kan du holde fest i din have uden problemer. En Pavillon kan hurtigt og enkelt sættes op og skabe overdække til dit arrangement. Vi står for alt det praktiske, så du blot kan være til stede og nyde festen. Udforsk vores muligheder for pavilloner samt festudlejning, og bestil den pavillon hjem, der passer bedst til dit arrangement.

Lej en pavillon i forskellige størrelser

I vores udvalg finder du pavilloner i forskellige størrelser, så der er forskellige muligheder at vælge imellem. Skal du leje pavilloner til et større arrangement kan du med fordel leje flere af slagsen. Det smarte ved pavilloner er, at de kan stilles i forbindelse med hinanden, så de skaber et større overdækket område. Vil du skabe følelsen af et “indendørs område”, har du hos First Party også mulighed for leje af telt. Desuden kan du tilvælge gulv, underlag og gulvtæppe til festteltet, så du får præcis det telt, du skal bruge!

Pavillon til ethvert behov

Hos First Party tilbyder vi pavilloner til ethvert behov. Pavilloner egner sig særligt til udstillinger, events, messer og større arrangementer såsom markedspladser, kunstmarkeder, loppemarkeder og lignende.​ Uanset eventet er det godt at være forberedt på, at vejret ikke altid kan være med en, og her er det godt at have områder, der er overdækkede. Hos First Party kan du også leje et standup telt, hvor der kan sættes sider på for at give mere læ. Det er især anvendeligt, hvis du mangler et lille overdækket siddeområde til dit event.

Mangler du en pavillon? Lej den hos First Party

Ønsker du at leje en pavillon til dit næste arrangement? Hos First Party kan du leje en pavillon i København og omegn, og du har selv mulighed for at vælge størrelse og tilbehør. First Party har over 80 års erfaring i at levere premium praktik til arrangementer med gæster. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og servicerer både før, under og efter festen. Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.