+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

per side
 1. Opvarmer op til 20-60m2 afhængig af temperatur udendørs

  inkl. gas til 12 timers brug

  595,00 kr
  /stk
 2. Opvarmer op til 50-250m2 afhængig af temperatur udendørs

  inkl. diesel til minimum 10 timers brug (25l)

  4.000,00 kr
  /stk
 3. stål

  inkl. gas til 10 timers brug

  750,00 kr
  /stk
per side

Sikkerhed og varme til din kommende fest

First Party har erfaring med alt fra meget store og til helt små arrangementer. Vi leverer rammerne til privatfesten, til erhvervsarrangementet og til publikumseventen. Vi sørger for både levering, personale, oprydning og koordinering, og vi indgår også gerne i et samarbejde med andre leverandører. Vi har et stort udvalg inden for telte, service, møbler, madlavningsudstyr og leverer altid kvalitet til aftalt tid.

Det kan ødelægge enhver fest hvis dine gæster fryser. Du og dine gæster kan få varmen med en First Party varmekanon eller terassevarmer. Der er mange muligheder for opvarmning, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig til at vælge den mest optimale varmeløsning til dit arrangement. Vi hjælper dig med at sikre du har nok til hele teltet afhængig af teltets størrelse.

Skal man afholde et større arrangement kan det være nødvendigt at tage sine sikkerhedsforanstaltninger. Derfor tilbyder vi leje af nødudgangsskilte blandt andre ting, så du kan sørge for at sikkerheden er i orden.

Terrassevarmer eller varmekanon?

Drømmer du om at forlænge de lyse, danske sommeraftener på terrassen? Hos First Party tilbyder vi både leje af terrassevarmer og varmekanon. Terrassevarmeren er en fantastisk varmekilde, der giver både varme og hygge på terrassen og ved ude-serveringsområder. Mulighed for opvarmning anbefales uden for de lune sommermåneder, samt hvis festen påberegnes at trække ud på aftenen.

Leje af varmekanon til dit telt gør, at man kan holde varmen i teltet selv i de koldeste måneder om året. En varmekanon er med til at give en varm og behagelig temperatur inde i teltet, så du og dine gæster kan holde varmen under hele arrangementet. Varmekanon leje er ideelt til, når man holder fest i haven, et byggeprojekt eller måske skal arrangere en større fest.

Sikkerhed til større arrangementer

Skal du afholde et større arrangement og vil du sikre dig at sikkerheden er i orden? Hos First Party har vi gjort det nemt for dig at leje alt fra nødudgangsskilte til brandspande og paniklys.

Sikkerhedsudstyr er meget vigtigt, og det er især også vigtigt at du ikke går på kompromis med sikkerhedsudstyret, da det kan redde liv. Få styr på sikkerheden, med sikkerhedsudstyr fra First Party.

Få styr på sikkerheden til din fest

Hos Party First har vi siden 1934 leveret festudlejning og sikkerhed til alle slags fester og events. Vi er derfor det sikre valg, hvis du står og mangler nogle erfarne og professionelle folk til at stå for dit næste arrangement.

Hos First Party tilbyder vi udlejning af alt du kan få brug for til dit næste arrangement. Vi tilbyder et bredt udvalg af blandt andet festtelte i mange størrelser, sikkerhedsudstyr og og teltudstyr. Du er også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du mangler hjælp eller rådgivning.