+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

Kategori

per side
 1. hvidt stof

  Pris er pr. m2 telt

  85,00 kr
  /stk
 2. Mørk grå

  Inklusiv montage

  50,00 kr
  /stk
 3. Mørk grå

  Eksklusiv montage

  40,00 kr
  /stk
 4. flere varianter - klik på billedet

  2m bred. Brandhæmmende materiale.

  123,00 kr
  /stk
 5. Mørk brun

  Altid inkl. montage

  70,00 kr
  /stk
per side

Teltudstyr til din kommende fest

Står du og mangler teltudstyr til din kommende fest? Hos First Party har vi et stort udvalg af gulve i flere materialer, løbere i forskellige farver og innerlining til teltet. Dit telt kommer til at ligne en million med enkelte tiltag. F.eks kan en innerliner og en rød løber skabe smukke omgivelser så dine gæster føler sig velkomne. Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Gulv til partytelt

Lej gulv til partytelt og få en endnu bedre oplevelse i festteltet med et stabilt underlag. Hos First Party udlejer vi både gulve i plast og træ. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt. Begge gulve giver et stabilt underlag for borde og stole. Specielt ved anvendelse på græs/jord har gulvet en stor betydning for indeklimaet i teltet, da det forhindrer fugt fra jorden, og derved giver et mere tørt klima i teltet, og mindre kondens. Plastgulvet er let at håndtere, transportere samt lægge. Gulvet klikker sammen når det er lagt, for at gøre det stabilt. Gulvet kommer i en mørkegrå farve med struktur. Trægulvet er store plader, som lægges forbandt for at gøre det stabilt. Man skal være 2 personer til at ligge dette gulv. Gulvet er rigtig godt at danse på. I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre at holde fest i telt uden gulv, men et teltgulv gør ofte festen mere gennemført - og så skåner et godt teltgulv din græsplæne.

Løber og innerlining til festtelte

Sæt et eksklusivt og hyggeligt præg på teltet til din fest med en løber og innerliner. En innerliner i teltet giver den helt eksklusive feeling og er et must have. Løberen findes i en lang række farver, du skal blot vælge den der passer til din fest og dets tema.

Lej gulv og telt til festen

Optimer din kommende fest med leje af festtelte og gulv fra First Party. Hos First Party har vi mere end 80 års erfaring indenfor festudlejning, du er derfor sikret erfaren og professionel service. Vi er fuldtids bemandet med kompetente og dygtige konsulenter, der kan kontaktes på mail eller telefon. Vi har en webshop, hvor du kan bestille eller supplere en eksisterende bestilling. Vi har egen kørselsafdeling og vi er altid parat til at hjælpe dig, uanset størrelsen på dit arrangement.

Det er helt op til dig, hvor stor en del af arrangementet vi skal stå for. Bestil det du har brug for i vores webshop, eller kontakt os direkte. Med First Party er du hurtigt, enkelt og effektivt vært ved dit næste arrangement.