Telte, 3 meter bredde

First Party teltene er i professionel kvalitet, produceret i Tyskland, og derfor velegnet til både private og professionelle arrangementer.

Teltene er understøttet af robuste aluminiumsprofiler, der giver optimal udnyttelse af gulvpladsen uden stolper der står i vejen. De helt hvide teltduge skaber et smukt lys og giver frie hænder til dekoration og udsmykning.

Telte fra First Party adskiller sig fra mange andre ved at man kan åbne alle siderne. Der er således ikke begrænsninger til hvor og hvor mange ind-/udgange man ønsker. Samt om sommeren kan teltet fungere som et tag over hovedet med åbent 360 grader rundt uden bundstænger der ligger i vejen.

Vores telte kan sammensættes i et utal af forskellige størrelser, så vi kan stort set altid finde plads til alle. Teltene kan indrettes efter smag og budget. Belysningen kan være alt fra lyskæder til krystal lysekroner, og vi har et bredt udvalg af møbler.

Ønsker du oplevelsen af at være i en smuk balsal, men stadig at bevare de praktiske egenskaber af et festtelt, kan vi foreslå tilvalg af innerlinings i teltet.

Telte kan leveres i flere størrelser end de viste, men ikke alle vises i webshoppen. Kontakt os for tilbud og rådgivning på større/specielle teltopgaver.

Pris er inklusiv opsætning, som ikke kan fravælges. Fastgøring er som udgangspunkt med pløkker, og hvor det ikke er muligt benyttes betonkodser som forankring mod en merpris.
Transportpris beregnes efter telte og andet udstyr er lagt i indkøbskurven.

Tilvalg af gulve, varmekilder og belysning er muligt til alle telte.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 2 resultater