Guide: Få et overblik over alt hvad du skal leje til din konfirmationsfest

I denne guide kan du finde nogle af vores gode tips og tricks til at sætte rammerne for en vellykket konfirmationsfest. Vi har leveret til familiefester i over 90 år, og vi leverer til over 100 konfirmationer om året.

1. Bredt udvalg:

Hos FirstParty.dk er vi stolte af vores omfattende sortiment. Fra elegante stole til robuste telte og funktionelle borde. Vi har gjort meget ud af at have et stort sortiment så du altid kan finde præcis det du mangler til din konfirmationsfest.

2. Prisvenlig løsning:

Vi forstår vigtigheden af at holde sig inden for et budget, især når man planlægger en konfirmation. Derfor er vores priser ikke kun konkurrencedygtige, men også transparente.

3. Bekvem levering:

At arrangere en konfirmation kan være stressende, og det sidste, du ønsker, er at bekymre dig om logistikken bag levering og opsætning af dine lejede telt mm. Vores dedikerede team sørger for rettidig levering, professionel opsætning og nedtagning.

Skal du leje et telt til en konfirmation?

Overvejer I at holde konfirmationsfesten i et telt, kan vi kun anbefale det. Sammenligner man med at holde festen på en restaurant, kan der dels være penge at spare ved telt-løsningen, fordi man selv har kontrol over ambitionsniveauet og dermed budgettet når det kommer til maden, vinen, dekorationer i teltet osv. Mange sætter pris på at kunne byde deres gæster på præcis de vine, de selv elsker, og at maden er udvalgt fra nøjagtig den leverandør som rammer deres smag.

Når teltet er sat op nogle dage i forvejen, har I god tid til at hygge omkring oppyntning og borddækning. Når festen er overstået, skal I ikke være ude på noget tidspunkt, så oprydningen kan også vente til I lige har samlet energien igen.

Hos First Party har vi telte i mange forskellige størrelser. Det kommer til gavn fordi der dels skal være plads nok til alle jeres gæster, men samtidig er der jo ikke altid helt frie rammer i havens dimensioner og så er det en fordel at vi råder over mange forskellige længder og bredder.

Se vores udvalg af teltudlejning.

Teltudlejning er mere end bare et telt

Vores telt-løsninger omfatter lige fra små og simple pavilloner der kan skabe en let overdækning med eller uden sider, til de mere professionelle partytelte som sættes op af fagfolk og som tåler alt slags vind og vejr. Sidstnævnte kan opgraderes med innerlining, som er en stofdrapering der hænges i taget og i siderne og skaber indtrykket af at være i en klassisk balsal med krystal lysekroner og det hele – bare hjemme i din egen have.

Priserne starter på ca. 6.000,- kr. for et telt til 50 personer inkl. opsætning og nedtagning. Herfra skal der så tages stilling til om der også skal være gulv i teltet, belysning og varme med. Skal vi også hjælpe med møbler og service til spisning osv.? Vores total-løsninger vil typisk ligge prismæssigt imellem 250 og 600 kr. pr. kuvert, men alle priser bliver altid specificeret og der dukker ikke irriterende og skjulte tillæg og gebyrer op undervejs.

Tip og råd til leje af telt

At planlægge en begivenhed kræver omhyggelig overvejelse af mange detaljer, og valget af de rette faciliteter er afgørende for begivenhedens succes. Uanset om det er en stor fest, et bryllup, en konference eller en intim sammenkomst, er det vigtigt at sikre, at alt fra teltet til stole og borde passer perfekt til lejligheden. Her er nogle nøgleovervejelser, du bør tage i betragtning, når du vælger faciliteter til din næste begivenhed:

1. Overvej atmosfæren

Dit valg af udstyr bør afspejle begivenhedens overordnede tema og atmosfære. For eksempel, hvis du planlægger en konfirmation i haven, kan et let og luftigt telt være ideelt.

2. Tænk på komfort

En vellykket begivenhed sikrer, at gæsterne er komfortable fra start til slut. Med vores stole og bordudlejning, kan du være sikker på, at dine gæster vil nyde begivenheden i fuld komfort.

3. Overvej pladsen

Inden du bestiller, er det vigtigt at vurdere den tilgængelige plads på dit venue. Dette sikrer, at du lejer det korrekte antal og størrelse af produkter, der passer perfekt til dit rum.

Anbefaling af borde til konfirmation

Mange vil gerne sidde ved runde borde til konfirmationen. Det er et fænomen som tidligere var mere udbredt til bryllupper, og hvis der er plads nok, kan det også fungere rigtigt godt med runde borde, da de grupper som sidder sammen kommer tæt på hinanden og det bidrager til en god stemning. Det mest almindelige er borde til 8 personer. Her er bordet 150cm bredt og det passer godt i størrelsen, så alle kan høre hinanden når man snakker sammen på tværs af bordet. For at få antallet til at stemme kan man også få borde til 6, 10 eller 12 personer ad gangen og de fungerer også helt fint.

Runde borde kræver mere plads, og derfor er der også mange der vælger aflange borde. De kan stilles i forskellige kombinationer, men det mest pladsbesparende er bare at holde det i lige rækker – så er der heller ikke nogen, der kommer til at sidde på et hjørne uden så mange at snakke med.

Har du brug for inspiration til borddækning til en konfirmation?

Når bordet skal dækkes til den store konfirmationsfest, er der nogle som gerne vil holde det enkelt. Andre søger inspiration på Pinterest og Instagram og går i gang med selv at skabe dekorationer, bordpynt osv. Som noget af det første skal man beslutte, hvor mange retter der skal serveres og hvordan man får maden på bordet. Skal der stå en tallerken med forretten når man sætter sig, skal den serveres efterfølgende eller tager gæsterne selv på en buffet?

De samme spørgsmål gælder til de efterfølgende retter, og man skal hele tiden sørge for at huske at der er en tallerken i den rette størrelse, enten dyb eller flad, passende bestik og drikkeglas til alle retter.

Hos First Party har vi mange forskellige stel at vælge imellem, og i alle stel finder du størrelser til minimum 3 retter. Du kan vælge at holde det ens, så den samme stil går igen under hele måltidet, og ellers kan man blande så den enkelte tallerken passer optimalt til den ret der serveres.

Se vores stel her.

Skab nogle unikke omgivelser med bordpynt fra First Party

Vi har valgt at holde udvalget til bordpynt enkelt, således at det passer til så mange forskellige sammenhænge som muligt. Lysestager, vaser og bordkortsholdere er hovedsageligt holdt i glas og i stål og på den måde lægger vi op til at den som holder festen selv kan komme med input hvis der skal forfølges en bestemt stil eller farvetema. Er der noget specifikt I søger er vi altid klar til at hjælpe, enten kan vi henvise til nogle af vores dygtige samarbejdspartnere og ellers hjælper vi gerne med at skaffe det som ellers kan virke besværligt at finde.

Kontakt os allerede i dag!

Hos FirstParty.dk er vi mere end bare en udlejningsservice. Med vores kombination af kvalitetsprodukter, ekspertise og dedikation, kan du være sikker på at få en service, der er præget af kvalitet, komfort og stil. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe med at gøre din konfirmation uforglemmelig!