Borde

Nedenfor kan du dykke ned i vores brede udvalg af borde, du som kunde hos First Party netop har mulighed for at leje til diverse arrangementer. Når det gælder planlægning af arrangementer, både store som små er valget af borde essentielt både for funktionaliteten og æstetikken.

Vi har forskellige størrelser og former på borde til leje, der passer til ethvert behov og enhver begivenhed, så gå på opdagelse allerede nu.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 32 resultater

Leje af borde til arrangementer i alle størrelser

Hos First Party forstår vi vigtigheden af at have de rigtige borde til dit arrangement. Uanset om du planlægger et intimt middagsselskab, et storslået bryllup, en professionel konference, eller en uformel havefest, har vi et bredt udvalg af borde, der passer til enhver begivenhed. Vores sortiment omfatter aflange borde, runde borde, samt høje og lave cafeborde. Med dette udvalg garanterer vi at du kan finde den perfekte løsning til dit behov, og samtidig sikrer vi at dine gæster kommer til at sidde komfortabelt, og i skønne omgivelser, særligt hvis du også vælger at gøre brug af vores indretning og udstyr.

Fleksibilitet hos First Party

I forbindelse med leje af borde hos First Party tilbyder en fleksibel og økonomisk løsning for at imødekomme dine gæsters behov. Vores borde er af høj kvalitet, velholdte og klar til at blive en del af din begivenhed.