Borde

Nedenfor kan du dykke ned i vores brede udvalg af borde, du som kunde hos First Party netop har mulighed for at leje til diverse arrangementer. Når det gælder planlægning af arrangementer, både store som små er valget af borde essentielt både for funktionaliteten og æstetikken.

Vi har forskellige størrelser og former på borde til leje, der passer til ethvert behov og enhver begivenhed, så gå på opdagelse allerede nu.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 32 resultater

Lej borde til din næste fest hos FirstParty

En god fest starter altid med det rette udstyr og en flot opstilling. Det er det første, gæsterne lægger mærke til, når de ankommer til arrangementet, og det er derfor vigtigt, at du ikke mangler noget til den tid. Borde er en helt essentiel del af fest udstyret, hvis du planlægger at holde en middag, buffet, tag-selv-bar eller en stående reception, hvor gæsterne kan nyde en drink. Hos FirstParty finder du et stort udvalg af bordudlejning til alle anledninger. Gå på opdagelse i vores sortiment af bord udlejning og find det perfekte bord til din næste fest!

Hvilket udtryk skal din fest have?

Bordopstilling står ikke nødvendigvis højest på listen, når du planlægger din kommende fest – men det kan være en utrolig stor del af festens æstetiske udtryk. Før du vælger hvilket bord, der passer til din fest, er det derfor en god ide at overveje hvilket arrangement, du planlægger at afholde. FirstParty har et bredt sortiment af forskellige borde til udlejning, så du kan være sikker på at finde et design, som passer perfekt til din fest.

Du finder eksempelvis de helt klassiske langborde, som er perfekte til middage og større selskaber. Langborde kan både fås i en letvægtsmodel med bordplade af bøgelaminat samt T-stel, hvilket skaber bedre plads omkring bordet. Vores sortiment indeholder også flotte rundborde til udlejning, som skaber et mere elegant udtryk, høje borde, som er perfekte til at mingle ved og bord-bænkesæt, som er velegnet til sommer middage udendørs.

Udlejning af borde til konferencer

Planlægger I at holde konference? Så er udlejning af borde og stole den perfekte løsning for jer. Det kan være et stort projekt at skaffe borde og stole nok til et større selskab – særligt hvis der både indgår middag og en stående mingle-session. Det behøver I heldigvis ikke bekymre jer om, når I lejer jeres festudstyr hos FirstParty. Her finder du et stort udvalg af borde i flere størrelser og former.

Vores letvægts langborde er velegnet til større arrangementer, hvor det er nødvendigt at kunne flytte dem rundt – måske når middagen skal pakkes ned. Du finder også elegante rundborde og høje café borde, som er velegnet til stående receptioner, hvor gæsterne kan nyde et glas vin ved. Uanset hvilken type fest, arrangement eller begivenhed du planlægger at holde, kan du med sikkerhed finde de borde, som vil fuldende din aften hos FirstParty. Vi står for festudlejning i hele København og resten af Danmark.

Lej bordene til din næste fest hos First Party

First Party har over 80 års erfaring i at levere premium borde til arrangementer med gæster. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og hjælper gerne til med at servicere både før, under og efter festen. Hos os får du altid dækket alle dine behov, og vi bestræber os på at levere den bedste service og kvalitet til hver fest. Vi har både kunden og gæsten for øje, og derfor kan du læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.