Borddækning & servering

Service er mere end tallerkner, glas og bestik. Det er detaljen, der sætter stemningen og teamet for den helt særlige dag. Hvad end du søger at skabe noget formelt eller en mere festlig stemning, har First Party noget til dig. Vi er kort sagt din kvalitetsbevidste udbyder af serviceudlejning i København og omegn.

Du kan også vælge at tilkøbe opsætning og nedtagning af møbler. Hvis du vil have hjælp til indretningen, så kontakt os meget gerne. Vi møbelleret titusindvis af fester og arrangementer.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Spar for besværet med serviceudlejning

Hos First Party ved vi, at et flot bord bidrager til at sætte den helt rette stemning. Derfor fører vi et bredt sortiment af serviceudlejning i moderne, tidløse og enkle designs. Hvad end du eller din virksomhed planlægger at afholde et større arrangement, vil vores lager altid være tilstrækkeligt.

Vores store udvalg inkluderer alt i bestik, serveringsskåle og glas m.fl., – kort sagt alt det, som sikrer at du finder det helt rette service til dit arrangement.

Vi tilbyder blandt andet:

Levering & afhentning
Opvask
Personale

Hvis din aften har behov for personale til opdækning, servering og afrydning, har vi et team af dygtige tjenere, som står til rådighed. Du kan se hele vores serviceteam her.
Borddækning og servering – serviceudlejning til alle festlige formål

Med udlejning af service slipper du for at bekymre dig om alt det praktiske og besværet ved eventuel indkøb af nyt service. Når du lejer din fest-service hos First Party, sørger vi altid for at pakke ekstra. Vi sikrer med andre, at i ikke mangler noget, hvis der skulle dukke en ekstra gæst op, eller et glas skulle gå i stykker.

Vi leverer jeres ordre direkte til jer, og afhenter det brugte service igen – nemt og overskueligt!
Du og dine gæster skal blot fokusere på at have en god aften.
Kvalitets-service til din fest

Din fest kan ikke gøres om. Derfor sætter First Party en ære i at sikre kvaliteten af din aften hele vejen rundt. Vi ved, at præsentationen af middagen er vigtig for helhedsindtrykket. Derfor fører vi et væld af moderne og stilrent porcelæn og service til udlejning, herunder Elements-serien fra Royal Copenhagen.

Helhedsindtrykket er ikke blot udvalget af porcelæn. Det er mindst ligeså vigtigt, at du har mulighed for at inkludere det helt rette sæt bestik, glas og dækketøj ved udlejning af service. Vi har sørget for at have alt fra elegante champagneglas til ølkrus i plastik. Vores bestik sortiment inkluderer blandt kagegafler, suppeskeer og alt hvad hjertet ellers begærer af samlede servicesæt.

Hvis du og din virksomhed planlægger at fejre et stort jubilæum eller afholde firmajulefrokosten, har I mulighed for at leje den helt rette service hos os.
Hygiejne af vores serviceudlejning

First Party garanterer altid hygiejniske forhold af vores udlejningsservice. Ved ankomst til dit arrangement vil servicen altid være vasket i vores effektive og godkendte industrimaskiner samt pakket i rengjorte hygiejniske kasser.
Dermed er servicen ren og klar til at komme på bordet med det samme.
Serviceudlejning – First Party er med hele vejen

First Party er din kompetente rådgiver i processen. Vi har ydet serviceudlejning til et hav af arrangementer og har løbende opbygget stor erfaring inden for bordopdækning. Ønsker du gode råd eller vejledning til dette, skal du derfor ikke tøve med at spørge os.

Du er velkommen til at kontakte os før, under- og efter festen, vi står klar til at hjælpe dig hele vejen – fra første bestilling til afhentning efter festen.
Du kan med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af udlejningsservice og finde den perfekte opdækning til dit næste arrangement. Vi leverer over hele landet til både privat og erhverv.

Sidder du tilbage med spørgsmål eller behov for vejledning til dit næste arrangement, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 4343 4080 eller via mail info@firstparty.dk.