Lej en bar – Skab en uforglemmelig aften med din helt egen bar!

Slip for problemer med klap sammen borde, og skab den komplette oplevelse af en fest med din helt egen bar fra First Party. En lejet bar er den perfekte løsning til dig, der ønsker en fest, hvor alt spiller fra start til slut. Du slipper for et stort rod ved at lade baren komme til dig. Dine gæster vil summe af glæde, mens du kan kridte danseskoene med god samvittighed.

Hvis du ønsker den helt komplette oplevelse, har du også mulighed for at leje en af vores dygtige bartendere, som står klar til at servicere dine gæster med et stort smil og velsmagende cocktails.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 4 resultater

Spar for besværet – lej en bar!

Hos First Party ved vi, at det er de små detaljer, der gør forskellen – om det er lys i baren, eller en tema bestemt bambus bar. Derfor fører vi sortiment af forskellige barer i flere designs samt tilbehør. Med vores mange års brancheerfaring er vi bekendte med at servicere både store og små arrangementer. Vores udvalg af festligt udstyr til leje af bar inkluderer alt i barer, barstole samt isterninger og termobokse – kort sagt, alt det som sikrer at du finder det helt rette udstyr til dit arrangement.

Vi tilbyder blandt andet:
Levering & afhentning
Bartendere

Hvis du planlægger at nyde din aften uden at skulle bekymre dig om servering af drinks og cocktail, står vores professionelle bartendere klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig aften. Har du derudover behov for en DJ eller en anden form for service til dit event, kan du se hele vores serviceteam her.

Lej en bar – First Party er med hele vejen

First Party er din kompetente rådgiver i processen. Vi har ydet udlejning af service – og ikke mindst leje af barer – til et hav af arrangementer, og vi har løbende opbygget stor erfaring indenfor planlægning af gennemførte arrangementer. Ønsker du gode råd eller vejledning til dette, skal du derfor ikke tøve med at spørge os.
Du er velkommen til at kontakte os før, under- og efter festen, vi står klar til at hjælpe dig hele vejen – fra første bestilling til afhentning efter festen. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores udvalg barer til udlejning og finde den perfekte bar til dit næste arrangement. Vi leverer over hele landet til både privat og erhverv.

Sidder du tilbage med spørgsmål eller behov for vejledning til dit næste arrangement, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 4343 4080 eller via mail info@firstparty.dk.