Stole

Ved interesse i forbindelse med at leje stole via First Party, så har vi nogle regler som er vigtige at være opmærksom på i forbindelse med levering mm. Det vil sige hvis I har et ønske om selv at stå for transporten i forbindelse med jeres bestilling, så har vi kun mulighed for at tilbyde plastikstole og klapstole. Ved valg af de polstrede stole og træstole, så skal  transporten både ud og hjem foretages af First Party selv.

Nedenfor kan du tjekke vores udvalg af diverse stole til fest, og samt kan du tjekke vores sortiment af tilbehør til stole her.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 19 resultater

Lej stole til din næste fest hos FirstParty

Til en god fest er det vigtigt, at dine gæster føler sig tilpas under hele arrangementet, så de har mulighed for at nyde aftenen til fulde. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at din fest har ordentlige stole, som samtidig passer til arrangements stemning.

Hos FirstParty finder du et stort udvalg af stole til alle anledninger. Vi har samtidig et stort lager af stole til leje, så du med sikkerhed kan sørge for, at der er siddepladser til alle dine gæster. Gå på opdagelse i vores store udvalg af stole til udlejning og bliv inspireret til dit næste arrangement. Vores udvalg spænder bredt, lige fra barstole/høj stole til almindelige stole.

Leje af stole til alle anledninger

Der kan være mange forskellige anledninger til at afholde en god fest – fødselsdag, bryllup, konfirmation, studentergilde, eller måske bare fordi. Ligegyldig hvad anledningen til din kommende fest er, kan du med sikkerhed leje stole af alle slags fra FirstParty, som passer perfekt til din aften, som med fordel kan afholdes i et vores telte.

Du finder netop både elegante og flotte stole, som passer særlig godt til bryllupper, fødselsdage og konferencer, hvor dine gæster er inviteret til middag.Hvis gæsterne skal sidde ned og spise, er det selvfølgelig vigtigt, at de sidder behageligt, derfor er det vigtigt at have tilbehør til stolene med i sine overvejelser. Vi har mange forskellige flotte stole, som samtidig er behagelige, så din aften får det helt rette udtryk, og dertil har vi også et bredt udvalg af borddækning og servering.

Har I gjort brug af en bar fra os hos First Party eller eksempelvis nogle høje borde, hvor gæsterne kan nyde et glas vin, kan det være en god ide at inkludere et sæt barstole. Planlægger I at pakke middagsbordene væk og erstatte spisepladsen med et dansegulv eller en scene, kan det være en god ide at benytte klapstole, da de nemt og hurtigt kan foldes sammen, bæres og flyttes eller stole der kan stables nemt.

Udlejning af stole til konferencer

Planlægger I at afholde en konference eller et stort arrangement? Hos FirstParty har vi et stort lager af stole i forskellige designs, så du er sikker på at sikre en siddeplads til alle dine gæster. Til konferencer vil der typisk både være en stående reception og middag. Det kan derfor være relevant både at leje høje barstole, så dine gæster kan slappe af alt imens de mingler, samt flotte og behagelige stole til middagen. Forventer I at skulle kunne pakke middagsområdet sammen hurtigt, er klapstole hurtige at flytte rundt på.

Lej stolene til din næste fest hos First Party

First Party har over 80 års erfaring i at levere premium stole til arrangementer med gæster. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og hjælper gerne til med at servicere både før, under og efter festen. Vi tilbyder herunder også tilbudspakker, men du kan også blot vælge ud fra dine personlige behov, hvis du blot er interesseret i leje af aflange borde. Hos os får du altid dækket alle dine behov, og vi bestræber os på at levere den bedste service og kvalitet til hver fest. Vi har både kunden og gæsten for øje, og derfor kan du læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.