Receptions-pakker

Receptions-pakker er en række ‘bundles’ vi har sat sammen for at gøre det nemt og overskueligt at leje en række produkter, vi har udvalgt som særligt velegnet til receptioner.

Når vi kan have indflydelse på antal og sammensætning, kan vi optimere den måde vi pakker på, og derfor opnår du som kunde den bedst mulige lejepris.

Produkterne her, er basis for at dine gæster får en god oplevelse.

  • Caféborde som sikrer et sted at stå og ‘hænge ud’ og som opfordrer til at gæsterne mingler og mødes og snakker
  • Garderobestativer og bøjler er en praktisk detalje som er vigtig at huske så gæsterne ikke skal bære rundt på tasker og overtøj
  • Glas til forskellige typer drikke, herunder vin, bobler og alkoholfri drikke
  • Små tallerkener til finger food, kage eller lignende

Udover basis-udstyret i receptions-pakkerne er det smart at tage stilling til om man også vil leje:

 

Hvert ‘bundle’ kan bestilles / lejes individuelt eller i større antal. Man kan meget let kombinere flere receptions-pakker, så med få klik har du lagt alt udstyr til dine receptions-gæster i kurven og skal bare udfylde en dato og dine leveringsoplysninger så er alt på plads.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 6 resultater

På denne side finder du en række produkter, vi har udvalgt som særligt egnede til en reception med mange gæster. Det kan være I skal leje udstyr til et firma-arrangement i forbindelse med et jubilæum, produktlancering, indvielse af nye lokaler eller markering af en anden stor begivenhed som vil være egnet til en af vores receptions-pakker. Det kan også være til privat brug ved en bryllupsreception, rund fødselsdag eller som velkomstområde inden man går til bords til en større fejring.