Virksomheden First Party

Ledelse, team og alt udstyr – til fester, møder og events

Du kan få praktikken fra First Party, uanset størrelsen af dit arrangement. Vi koordinerer gerne kontakten til leverandører af mad, drikkevarer, snacks og underholdning, men uanset om du selv står for den del eller ej, så klarer vi meget gerne resten:

 • Festens rammer
  Møbler, service, belysning, varme, dekoration og telt eller lokale
 • Fest- & støttefunktioner
  Bar, café, lounge, slush-ice, fadølsanlæg, jukeboks, scene, køkken, grill, toiletter, garderobe og adgangskontrol m.v.
 • Praktik & afvikling
  Levering, opstilling, opdækning, bar-, café og serveringspersonale, afrydning, opvask, afhentning og affaldshåndtering
 • Styring & ledelse
  Planlægning, teamledelse, deltagerkontrol og sikkerhed

Det er helt op til dig, hvor stor en del af arrangementet vi skal stå for. Bestil det du har brug for i vores webshop, besøg vores showroom i Brøndby efter aftale eller kontakt os direkte. Med First party er du hurtigt, enkelt og effektivt vært ved dit næste arrangement.

Service og kvalitet igennem flere generationer

 Siden 1934 har vi leveret ’Premium praktik til arrangementer med deltagere’, for nu at sige det i et moderne sprog. Det er ’one stop shopping’ af ’know-how’, ’hardware’ og et komplet serviceteam, der kan planlægge og afvikle ethvert arrangement – også de mere komplekse.

Vi har materiel til at lave de største fester, få logistikken til at glide og oplevelsen til at imponere. Fordi vi samtidig har fokus på kunden og den enkelte gæst, kan vi også lave mindre og små arrangementer – med den samme høje leveringservicegrad.

First Party er nemlig en familieejet virksomhed, der i dag er ledet af tredje generation. ”Det er en del af mit DNA. Jeg er vokset op i virksomheden, hvor det altid har været vigtigt at levere høj kvalitet og service.”, siger Kasper Kennedy, der er direktør i First Party – og som samtidig ikke skjul på ambitioner om udvikling, når han fortsætter: ”Kunderne udvikler sig, så det gør vi også. Vi har udviklet virksomheden i generationer. Det bliver vi ved med.”

Totalløsninger & individuel service

En samlet og fleksibel løsning

Der er mange steder, hvor man kan få en del af den praktik der skal til, når man skal afvikle et arrangement. Der er ikke så mange, hvor man kan få det hele.

Når du samarbejder med First Party behøver du ikke at holde rede i et hav af forskellige leverandører. Hos os kan du leje al praktikken; et lille bryllup, en hel festival, en international kongres, en lounge, en café, garderoben, et VIP-område, et seminarlokale, et kæmpe telt eller måske bare rammerne til den fest, du så længe har drømt om at holde. Vi kan levere hele pakken – eller bare den dims, du lige har opdaget du mangler.

Du bestemmer – og vi stiller også meget gerne op og servicerer gæsterne.

Et sikkert valg

First Party er Danmarks største festudlejning. Igennem mere end 80 år har vi serviceret mange hundrede tusind gæster, samtidig med at der er serveret flere millioner portioner fra vores tallerkner. Det er al den erfaring der står til din disposition, når du benytter First Party som leverandør og partner.

Vi har fuldtidsbemanding med dygtige konsulenter, der kan kontaktes på mail eller telefon. Vi har en webshop, hvor du kan bestille eller supplere en eksisterende bestilling. Vi har egen kørselsafdeling og vi er altid parat til at hjælpe dig, uanset størrelsen af dit arrangement.

Du kan være sikker på produkterne og alle processer lever op til de ønsker du fortæller os om, samt til alle formelle, praktiske og sikkerhedsmæssige krav. Et stort udvalg, kombineret med sikker og kompetent rådgivning, sørger samtidig for at du kan føle dig helt tryg, når dit arrangement skal løbe af stablen. 

Historien & First Party 

Vi har altid været tæt på kunden

First Party er på en gang en erfaren og en moderne virksomhed.

Vores historie begynder i 1934, hvor virksomheden blev grundlagt under navnet Schlüntz Serviceudlejning. Borde og stole bragt ud på hestevogn og høj service med kunden i centrum, gjorde allerede dengang en forskel. Over de kommende år blev der derfor etableret flere forretninger i København under navnet Schlüntz Festcenter.

Heldigvis er transporten blevet lettere, så da Frederiksberg Udlejning blev en del af virksomheden, samlede vi alle aktiviteter i 1998 under samme tag.

I dag er det tredje generation af samme familie der leder virksomheden. Vi er stadig tæt på vores kunder. Flere af vores fantastiske medarbejdere har været med på holdet i mange år og kender kundernes krav og ønsker. Vi har egen transportafdeling, der altid er klar til at levere lige der, hvor festen skal holdes. Vi svarer gerne på spørgsmål telefonisk, men mange af vores kunder bestiller også på vores hjemmeside, besøger vores showroom i Brøndby eller inviterer os til at komme hos dem, når vi skal vurdere en mere kompleks opgave.

Vi er med helt fremme – det er ikke nyt!

De sidste mange år har virksomheden heddet Schlüntz Festudlejning – og mange kender os fortsat under det navn. Da vi skiftede navn til First Party, skete det da også efter grundige overvejelser.

Vores tradition er at følge med og gå foran. Vi passer godt på nye og mangeårige kunder – private som professionelle – men vi hviler ikke på laurbærrene. F.eks. er det os, der har introduceret udtrykket ”Festudlejning”. Det begreb er i dag er en del af det danske sprog og bruges også af vores brancheforening. Det er vi lidt stolte af.

Det stoppede selvfølgelig ikke med det. I dag kan du med et kreditkort og en smartphone booke en fest til rigtig mange deltagere på ganske få minutter. Vi udvider samtidig løbende med moderne møbler og udstyr, ny teknik og nye kompetencer. Vi servicerer nu en lang række internationale virksomheder, diverse VIP’er og en masse andre dejlige mennesker. Vi kan betjene alle via en døgnåben moderne webshop – der virker på alle typer af enheder – og vi er der personligt, når der er brug for det.

Vi vil fortsat være den stærkeste leverandør af al praktikken til dit arrangement, uanset om det er den lille reception med den bedste service, rammerne til den smukkeste ceremoni eller den allerstørste fest. Når der er gæster til et arrangement, kan det nemlig ikke gøres om. Det skal være rigtigt første gang. Derfor er vi i dag First Party.