Telte & Pavillioner

Vi anbefaler ved aflange borde minimum 1 m2 pr. person og ved runde borde minimum 1,5 m2 pr. person. Dertil kommer hvad der ellers optager plads i teltet, f.eks. buffét, scene o.l. – spørg os gerne for rådgivning om indretning af telte.

First Party teltene er i professionel kvalitet, produceret i Tyskland, og derfor velegnet til både private og professionelle arrangementer.

Teltene er understøttet af robuste aluminiumsprofiler, der giver optimal udnyttelse af gulvpladsen uden stolper der står i vejen. De helt hvide teltduge skaber et smukt lys og giver frie hænder til dekoration og udsmykning.

Telte fra First Party adskiller sig fra mange andre ved at man kan åbne alle siderne. Der er således ikke begrænsninger til hvor og hvor mange ind-/udgange man ønsker. Samt om sommeren kan teltet fungere som et tag over hovedet med åbent 360 grader rundt uden bundstænger der ligger i vejen.

Vores telte kan sammensættes i et utal af forskellige størrelser, så vi kan stort set altid finde plads til alle. Teltene kan indrettes efter smag og budget. Belysningen kan være alt fra lyskæder til krystal lysekroner, og vi har et bredt udvalg af møbler.

Ønsker du oplevelsen af at være i en smuk balsal, men stadig at bevare de praktiske egenskaber af et festtelt, kan vi foreslå tilvalg af innerlinings i teltet.

Telte kan leveres i flere størrelser end de viste, men ikke alle vises i webshoppen. Kontakt os for tilbud og rådgivning på større/specielle teltopgaver.

Pris er inklusiv opsætning, som ikke kan fravælges. Fastgøring er som udgangspunkt med pløkker, og hvor det ikke er muligt benyttes betonkodser som forankring mod en merpris.
Transportpris beregnes efter telte og andet udstyr er lagt i indkøbskurven.

Tilvalg af gulve, varmekilder og belysning er muligt til alle telte.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Den vigtigste ramme for en god fest er rummet. Om festen skal foregå indendørs, udendørs eller i telt er et vigtigt valg, som kræver god rådgivning.

 

First Party har over 75 års erfaring med at levere og opsætte telte til både store og små arrangementer. Vi tilbyder professionel rådgivning og hjælper dig med at finde den løsning, som passer bedst til netop dine ønsker og behov.

 

I Danmark kan du holde fest i telt hele året rundt. Det afgørende er, om man får den rette rådgivning i forhold til varme, opsætning og plads, så gæsterne føler sig godt tilpas. Hos First Party trækker vi på erfaring og giver dig sikkerhed for, at din fest forløber i de optimale omgivelser.

 

Alle vores telte er certificerede, og vi bruger kun professionelle teltkonstruktioner, som vi køber i Tyskland. Teltene kan sættes sammen efter ønske, og du indretter naturligvis selv din stil. Er du for eksempel på udkig efter en balsal i haven, kan vi anbefale et telt med innerlinings, der giver en eventyrlig effekt i teltet.

 

Hos First Party vil vi gerne være med til at skabe de allerbedste rammer for din fest. Er du derfor på udkig efter et velegnet festlokale, bistår vi gerne med rådgivning og udnytter vores stærke netværk af gode samarbejdspartnere i branchen. Kontakt os meget gerne for mere information og vejledning.