Loungemøbler

Leje af loungemøbler

Skal din næste fest have et hyggehjørne med loungemøbler, som dine gæster kan slappe af i? First Party har et udvalg af loungemøbler, der passer til ethvert arrangement. Vi står for alt praktikken, så du kan være til stede og nyde din fest.

Se vores udvalg her på siden og bestil de loungemøbler, der passer bedst til dit arrangement.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 7 resultater

Skab et hyggeligt loungemiljø til festen

Vil du skabe et hyggeligt miljø til dine gæster, hvor der er plads til snak og afslapning? Ved at leje loungemøbler til dit arrangement kan du lave et afslappet og uformelt område, som giver dine gæster mulighed for at slappe af og tale sammen. Du kan både leje sofaer, sofaborde og loungestole til at skabe det helt perfekte loungeområde til din fest.

Slip for stress ved at leje dine loungemøbler

Når du lejer dine loungemøbler hos First Party, slipper du for at bekymre dig om de praktiske elementer. First Party leverer, kan bookes til opstilling afhenter alle dine loungemøbler, så det eneste du skal tænke på, er at nyde dit arrangement. Dette gælder både, hvis du afholder et lille arrangement, hvor der kun skal bruges få loungemøbler, eller hvis du holder et stort arrangement med flere loungemøbler.

Lej dine loungemøbler hos First Party

First Party har over 80 års erfaring i at har både teltudlejning, stole, borde og loungemøbler til præcis den fest du står og skal holde, uanset om det er fødselsdag, bryllup eller en anden fest der skal bringe familie og venner sammen. Vi har både erfaring med private og professionelle arrangementer og servicerer både før, under og efter festen. Hos os får du altid dækket alle dine behov, og vi bestræber os på at levere den bedste service og kvalitet til hver fest. Vi har både kunden og gæsten for øje, og derfor kan du læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Kontakt os i dag på 43 43 40 80 eller på info@firstparty.dk, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe, så du kan få den fest, du drømmer om.