Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 9 resultater

Leje af sceneudstyr hos Firstparty

Det kan være svært at vide, hvor man skal rette sin opmærksomhed, hvis man er mere end et par håndfulde mennesker samlet til et arrangement. I forbindelse med taler, koncerter og optrædener hvor en større gruppe menneskers opmærksomhed skal vendes til et specifikt sted, er scenepodier en genial løsning. Med et scenepodie har du mulighed for at hæve niveauet fra gulvet og give en eventuel taler ekstra højde, så vedkommende kommer bedre til syne hos alle deltagere.
Hos FirstParty.dk finder du et sortiment af nøje udvalgte scenepodier og festudstyr, som sikrer, at jeres arrangement forløber lige netop, som I havde håbet. Alle vores podier og tilbehør er af højeste kvalitet samt slidstærkt og robust materiale, som garanterer jer en stabil opsætning, når I vælger at leje en scene hos FirstParty.dk.

Hold en tale udover det sædvanlige

Scenepodier er en genial løsning, hvis I planlægger at afholde et arrangement med en taler, hvor en større forsamling gerne skal kunne se vedkommende. Vores sortiment indeholder både scenepodier, der kan sættes sammen for at skabe en større overflade, ben til podierne samt clamps, der hjælper til at sætte podierne stabilt sammen. Du finder herudover også forskellige størrelser af trapper til scenen, der både kan benyttes som trappe til at stige op på scenen eller som skammel til at give taleren ekstra højde ved en større forsamling.
Vores sortiment inkluderer også en talerstol, der kan medvirke til at give en professionel opsætning. Talerstolen er på hjul, og den kan derfor skubbes ind og ud af scenen helt uden problemer. Du finder også sceneskørt, som kan skjule eventuel opbevaring under scenen eller skabe en mere æstetisk visuel opsætning. Alle vores podier og tilbehør til udlejning af sceneudstyr er af højeste kvalitet og sikrer jer en stabil og sikker scene til jeres taler eller præsentator, uanset hvor mange I end måtte være.

Scenepodier i alle højder og størrelser

Til både konferencer, koncerter og foredrag er det helt afgørende, at jeres udstyr og opstilling af scene er flot opsat, så I har mulighed for at afholde en flot og veleksekveret præsentation. Det kan være en god ide at overveje, om scenen skal inddeles i forskellige størrelser og niveauer af forhøjet scenegulve. Hos FirstParty.dk finder du derfor scenemoduler, som kan sammensættes og skabe et større scenepodie og spændende opsætninger. Vores sortiment indeholder herudover forskellige højder af sceneben, hvilke gør det muligt at bestemme, hvor høj din scene skal være eller at hæve scenen specifikke steder.
I vores sortiment finder du også clamps til scenepodierne, som benyttes til at spænde podierne sammen. På den måde får du et helt stabilt podie, som også er slidstærke og robuste og dermed kan holde til det meste. Alle vores scenepodier har et sort finish i træ, hvilket giver dem en pæn og neutral overflade, der ikke stjæler for meget opmærksomhed fra taleren. De kan benyttes både indendørs og udendørs til alle former for arrangementer. Lej en scene til jeres næste arrangement.

Når du lejer sceneudstyr hos FirstParty.dk, er det både muligt selv at hente det udstyr, I har lejet, men det er samtidig også muligt, at vi leverer og afhenter jeres lejet udstyr. På den måde behøver I ikke at bekymre jer om andet end at skulle afvikle jeres arrangement. Mangler I andet udstyr end scenepodier, for at kunne afvikle jeres arrangement, skal I ikke lede længe. Hos FirstParty finder i festudlejning af alt indenfor festudstyr til professionelle og private arrangementer. I finder både møbler, mad og drikke, serveringspersonale og alt inde imellem.
Hos FirstPaty.dk er jeres arrangement vores fokus, og vi yder derfor altid en god service med produkter af høj kvalitet. Uanset hvilket event I planlægger at holde, finder vi den bedste løsning til jer, så I ikke mangler noget som helst. Hvis I har spørgsmål til leje af scene og festartikler, kan I ringe på tlf. +45 43 43 40 80 eller skrive en mail til info@firstparty.dk, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.