Teltudlejning til 100 personer

Skal der være plads til 100 personer i et telt, så kan man følge vores anbefaling om minimum 1 kvadratmeter pr. person hvis man sidder ved aflange borde og 1,5 kvadratmeter hvis man sidder ved runde borde. Dertil kommer evt. ekstra pladsbehov til bar, buffet, dans m.m. men teltets dimensioner skal selvfølgelig også passe til hvad omgivelserne tillader.

Med First Party får du adgang til innovative festtelte, hvor åbenhed er en central egenskab – alle teltets sider kan åbnes helt op. Dette giver dig fuld kontrol over teltets layout og antallet af ind- og udgange, perfekt for at udnytte sommerens behagelige klima uden bundstænger, der blokerer for bevægelse eller udsigt.

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr.

Viser alle 13 resultater

Teltudlejning til 100 gæster

Skal du afholde et stort arrangement og har brug for plads til 100 personer? First Party.dk er din løsning! Hos os kan du leje et telt, der passer perfekt til dine behov og sørger for, at alle dine gæster får en uforglemmelig oplevelse.

Hold dit event ude i det fri – Lej et telt til 100 personer

Uanset om det er en stor fødselsdagsfest, firmaarrangement, bryllup eller et andet begivenhedsrigt event, giver et telt i det fri en helt særlig atmosfære. Med et telt fra First Party kan du skabe en unik oplevelse for dine gæster, og samtidig sikre dig mod uforudsigeligt vejr. Lej et festtelt og lad dine gæster nyde begivenheden i komfortable og æstetiske omgivelser.

Nemt, bekvemt og overkommeligt: Lej dit næste 100-personers telt hos First Party

Vi forstår, at planlægning af et stort arrangement kan være stressende. Derfor ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig. Vælger du at leje dit festtelt hos First Party, garanterer vi en problemfri proces fra start til slut. Vi sørger for opsætning, nedtagning og alt derimellem. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder telte af højeste kvalitet. Så hvorfor ikke gøre livet lidt nemmere og leje dit næste 100-personers telt hos os?

For at gøre dit arrangement endnu mere mindeværdigt, tilbyder First Party også en komplet pakkeløsning. Udover teltet får du borde, stole og service til 100 personer. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at finde forskellige leverandører. Alt hvad du behøver, finder du her hos os. Med denne alt-i-en løsning kan du fokusere på det vigtigste – nemlig dine gæster og selve begivenheden.

Hvorfor vælge First Party’s 100-personers telt?

Kvalitet, pålidelighed og service er hjørnestenene i vores forretning. Når du vælger at leje et telt hos First Party, vælger du også en problemfri oplevelse:

Kvalitet: Vores telte er af højeste kvalitet og sikrer en komfortabel oplevelse for dine gæster.

Pålidelighed: Vi overholder vores aftaler og sørger for, at teltet er klar til brug som aftalt.

Service: Vores team er altid klar til at hjælpe, og vi tilbyder opsætning og nedtagning som en del af pakken.

Festtelte til 100: skab den perfekte ramme for dit arrangement

Med et festtelt fra First Party får du den perfekte ramme for dit arrangement. Uanset om temaet er elegant, festligt eller afslappet, kan vores telt skabe den rette atmosfære. Lej et festtelt og giv dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme.

Så vent ikke længere! Uanset hvad din begivenhed er, har First Party den perfekte teltløsning klar til dig. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe et uforglemmeligt arrangement.

Har du brug for en anden teltstørrelse? Se vores muligheder

Har du brug for mere plads, eller ønsker du at udforske andre størrelsesmuligheder? Vi opfordrer dig til at besøge vores andre landingssider, hvor du kan finde information om leje af telte til forskellige antal gæster:

Leje af telt til 20 personer
Leje af telt til 30 personer
Leje af telt til 40 personer
Leje af telt til 50 personer
Leje af telt til 60 personer
Leje af telt til 70 personer
Leje af telt til 80 personer