Festudlejning i København og omegn

Vores service inden for festudlejning har ingen grænser. Uanset størrelsen på dit arrangement, står vores personale klar til at skabe de bedste rammer for din fest.

First Party – din partner til drømmefesten

Når du skal holde en fest, er der mange ting at holde styr på. Hvordan skal servicen se ud? Hvor skal festen holdes? Og hvem skal lave mad, dække bord og stå i baren?

De mange praktiske gøremål afholder mange fra at kaste sig ud i rollen som vært. Men det behøver ikke at være uoverskueligt at holde en fest. Med vores service inden for festudlejning, kan du få leveret alt det nødvendige udstyr – fra lysestager til langborde og festtelte. Og vi stiller også gerne op med festpersonale!

Vi har mange års erfaring med vores festudlejning til tilfredse kunder i København såvel som i resten af landet, og du kan derfor vide dig sikker på, at du er i trygge hænder hos os. Vi ved, hvad der skal til for at skabe rammerne om en god fest. Kunne du tænke dig en professionel partner, som kan hjælpe dig med at stable din drømmefest på benene, står vi klar til at hjælpe.

Vi har alt til din fest

Når vi siger, vi har alt til din fest, mener vi det. Vi tilbyder vores ekspertise både før, under og efter festen med følgende services:

Få en komplet festløsning

Under planlægningen af en fest falder manges tanker først på praktiske forhold som service, borde, stole og lokaler. Men der er flere og mindst lige så vigtige praktiske forhold at have for øje.

For at en fest forløber så gnidningsfrit som muligt, skal bordene dækkes flot op, mange timer skal tilbringes i køkkenet og tjenere skal have bundet snørebåndene. Men du behøver ikke at skulle bruge hverken tid eller kræfter på at finde nogen, som kan gøre dette for dig.

Vi tilbyder en komplet festløsning, hvor vi ikke blot står for borddækning, service, møbler og udstyr. Vi tilbyder også at stille op med et serviceteam: Tjenere, kokke, køkkenhjælpere, bartendere og servicepersonale, der klarer oprydningen. Du får altså en pakkeløsning, så du kan slappe af, koncentrere dig om dine gæster og nyde din fest.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores service inden for festudlejning. Har du særlige ønsker til dit arrangement, skal du endelig ikke holde tilbage med spørgsmål eller ideer – vi hjælper dig med at skabe præcis det arrangement, du ønsker.