Lej borde og stole til din fest i København – eller hele landet

Lej borde og stole i København til enhver anledning

Alle arrangementer er forskellige, og derfor ved vi også, hvor forskellige kravene til borde og stole kan være. Til konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage og firmafester er der brug for borde og stole, som er behagelige at sidde på og ved i mange timer. Det stiller høje krav til kvaliteten, hvilket er grunden til, at vi altid vægter gode materialer og holdbare konstruktioner højt.

Skal du arrangere en konference, kan du leje et stort antal stole hos os, og i forbindelse med kortere arrangementer stiller vi også en række forskellige klapstole til rådighed. Lej borde og stole til dit arrangement i København hos os, og glæd dig til at kunne vælge mellem stole i forskellige former og farver.

Har du brug for hynder eller overtræk til dine stole, kan du også leje dette hos os.

Bredt udvalg – skab den rette atmosfære

Kan du bedst lide runde borde eller lange borde? Træstole, plastikstole eller polstrede stole?

Dit valg er med til at afgøre, hvilken atmosfære der er i det lokale, hvor du skal holde dit arrangement. Derfor er det ikke ligegyldigt, om du træffer det ene eller det andet valg. For at imødekomme så mange ønsker og behov som muligt har vi derfor samlet et bredt udvalg af borde og stole. Du undgår dermed at skulle gå på kompromis med møblerne til dit arrangement.

Skal du holde et arrangement, hvor stemningen skal være afslappet, kan du med fordel vælge nogle af vores loungemøbler, hvor folk kan mødes i behagelige omgivelser. Vi kan blandt andet tilbyde bløde sofaer og loungestole samt hyggelige småborde.

Vi leverer og afhenter

Uanset om du lejer mange borde og stole gennem os, eller du blot har brug for en mindre mængde, yder vi god service fra start til slut. Vi leverer nemlig alle dine møbler på den ønskede adresse, og samtidig tilbyder vi at hjælpe med at sætte det hele op. Når dit arrangement er færdigt, kommer vi tilbage og pakker alt sammen ned igen.

Hos First Party har vi mange års erfaring med at rådgive og sammensætte den helt rette løsning til ethvert arrangement. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende samtale vores udlejningsmuligheder. Vi ønsker at gøre dit arrangement i København så gnidningsfrit som muligt.