Lej et festtelt til din sommerfest

Ingen irriterende stolper

Først og fremmest skal festteltet selvfølgelig være rart at være i. Teltdugen skal ikke blaffe, og der skal være et godt naturligt lys. Det har vi taget højde for i vores festtelte, der både har flotte hvide teltduge og gode konstruktioner, der holder teltet på plads.

Mange telte har irriterende stolper, som ikke bare skygger for udsynet, men som også gør det vanskeligt at indrette. Når du lejer et festtelt gennem os, skal du ikke bekymre dig om det. Alle vores festtelte er nemlig konstrueret sådan, at de ikke har stolper midt på gulvet. I stedet holdes festteltene oppe af robuste aluminiumsprofiler langs teltdugen. Så udnyttes pladsen bedst muligt og ingen risikerer at danse ind i stolper, når mørket falder på – en klar fordel.

Skab hygge i dit festtelt

Når du lejer et festtelt til din fest i København eller andre steder i landet, er det en god idé at tænke over belysningen. Skal du holde en konfirmation i et telt, behøver det naturlige dagslys måske kun at blive suppleret af levende lys på bordene.

Men skal du holde en aftenfest, skal der mere lys til. Vi har mange års erfaring med festtelte, og derfor har vi også et stort udvalg af belysning til telte. Hos os kan du få alt fra lysekroner og spotlights til lyskæder og fakler. Disse belysningsformer vil hjælpe dig med at skabe hygge såvel inde i teltet som stemning omkring teltet.