Leje af service

Tallerkener og bestik

Vi ved, at der vidt forskellige holdninger til, hvordan bordet skal dækkes.

En tallerken er ikke bare en tallerken. For tallerkener varierer i størrelse, mærke, nuance og udformning. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige tallerkener, så du kan få det stilmæssige udtryk, du ønsker, når du skal være vært ved et arrangement.

Vores udvalg af service tager derfor højde for den individuelle smag. Hos os kan du blandt andet vælge et stel med mønster og et klassisk stel med helt rene linjer. Alle vores tallerkener fås i stel med alt fra dæktallerkener, flade tallerkener i forskellige størrelser og desserttallerkener til dybe tallerkener, kompotskåle, sauceskåle og kartoffelskåle.

Når du har fundet de tallerkener, du synes bedst om, kan du sætte jagten ind på bestik. Vi har en lang række forskellige bestiksæt, som du frit kan matche med dine udvalgte tallerkener.

Hvilke glas er du til?

Men borddækningen er ikke fuldendt, før også glassene er sat på bordet. Når du lejer service hos os, har du også mulighed for at vælge hele glasstel. Vi tilbyder glas af forskellige mærker og i forskellige udformninger, så du har noget at vælge imellem.

Har du selv en del glas i forvejen, kan du naturligvis også bare leje enkelte glas hos os. Det kan være alt fra vandglas, vinglas, ølglas, champagneglas, cognacglas, whiskeyglas, portvinsglas, irish coffée-glas eller longdrinkglas.