Teltudlejning til din fest i København og omegn

Hvilke telte kan vi tilbyde?

Vores festtelte findes i mange størrelser og kan bygges sammen, så vi kan skabe netop den teltstørrelse, du har brug for.

Blandt vores forskellige telttyper finder du:

Det særlige ved toptelte er, at de modsat festtelte og korridorer går op i en spids. Det skaber et karakteristisk udtryk og højt til loftet.

Udover disse forskellige telttyper, får du også en anden service, når du foretager teltudlejning i København hos os. Alle vores priser er inklusiv opsætning og nedtagning. Vi gør meget ud af at teltene fastgøres ordentligt, og at delene er samlet korrekt. Derfor er det altid vores eget personale, som foretager montagen, så teltet er sikkert.

Kvalitetstelte – holder til al vind og vejr

Mange afholder sig fra at begive sig ud i teltudlejning ene og alene af den grund, at de frygter for vejrforholdene. For de fleste har prøvet at sidde i et koldt og vådt telt, hvor vinden får teltdugen til at blafre så meget, at det er svært at høre sine egne tanker.

Men benytter du dig af vores teltudlejning, sparer vi dig for søvnløse nætter. Vores telte er alle certificerede og opbygget af professionelle konstruktioner. Det betyder, at teltkvaliteten er så høj, at du får et festlokale, der holder til al vind og vejr.

Vil du gardere dig mod kulde og klaprende tænder, lejer vi også varmeblæsere ud. Særligt ved teltarrangementer i forårs- og efterårsmånederne er dette er klogt valg.

Det danske vejr er lunefuldt og derfor kan det være en god investering at leje et telt, hvis du gerne vil holde dit arrangement i det fri. Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning til din fest, og vi står for alt lige fra opstilling til nedtagningen. Kontakt os i dag og hør mere om vores mange muligheder inden for hyggelige og rummelige festtelte.