Udlejning af borde og stole i København og omegn

Stole og borde til enhver lejlighed

Uanset om du er på jagt efter barstole, stole til spisning, stole til en konference eller taburetter, kan du finde det hos os. Vi har et stort udvalg af udlejning af borde og stole. Nogle af stolene er polstrede, andre er ikke. Nogle er meget dekorative, mens andre er mere neutrale. Stolene passer til forskellige lejligheder, men du kan naturligvis altid sammensætte netop den kombination af stole, du kunne tænke dig.

Det samme gør sig gældende for vores borde. Vælg blandt andet imellem lange borde, høje borde og runde borde. Når du har fundet ud af, hvilken form dine borde skal have, er næste skridt at beslutte, om det er vigtigt, at de skal være i et særligt materiale. Træ, metal og plastik er nogle af de materialer, vores borde er lavet i. Tag et kig på vores udvalg og lad dig inspirere.

Skal vi sætte møblerne op for dig?

Det kan være et stort og vanskeligt arbejde at arrangere borde og stole helt nøjagtigt. Bordene skal stå snorlige, og stolene skal placeres med den rette afstand. Hvis du ikke har tid eller lyst til at klare arbejdet selv, vil vi meget gerne sætte dine møbler op for dig. Så slipper du også for at tænke på dén logistik.

I forbindelse med udlejning af borde og stole i København, kan du nemlig vælge at tilkøbe opsætning. Har du brug for hjælp til indretningen, er vi også altid til rådighed.

Har du tilkøbt nedtagning af dine lejede møbler? Så kommer vi naturligvis efter dit arrangement og pakker det hele sammen igen. Nemmere bliver det ikke!