Udlejning af stole

Stole til dit arrangement

Hvilke stole passer bedst til dit arrangement? Svaret afhænger blandt andet af lejligheden og din stil. Vores stole er meget forskellige og vi håber, at du kan finde nogle, der imødekommer netop dine behov. Nogle er guldfarvede, nogle har armlæn og andre har stålstel. Det betyder, at du altid kan finde stole hos os, der matcher netop dine behov og præferencer.

Synes du, det er svært at finde de rette stole? Så lad os hjælpe dig. Vi står klar til at rådgive dig, så du ender ud med det helt rette valg af stole. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os.

Tilbehør til dine stole

Hos First Party tilbyder vi ikke kun udlejning af stole i København, men også udlejning af tilbehør til stole. Hvis du synes stolene er for hårde, eller du bare godt kan lide komforten i en pude, kan du leje hynder hos os. Vi har hynder i forskellige former og farver samt ikke mindst overtræk til stole. Benytter du dig af vores udlejning af stole i København og omegn, fordi du skal holde en konference? Så kan du også leje koblingsbeslag, så du nemt kan holde stolene på rækker.

3 gode grunde til at leje dine stole hos os

  1. Du kan vælge stole, der passer til lejligheden
  2. Du får et ensartet udtryk
  3. Du kan få hjælp til opsætning og nedtagning