+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

Festudstyr 

Lej festudstyr til enhver anledning

Enhver større anledning fortjener en flot fejring. Hos First Party hjælper vi dig med at skabe rammerne om en uforglemmelig fest. Her på siden finder du festudstyr, der passer til enhver fest, og som opfylder alle behov, hvad angår det praktiske. Med vores festudstyr sørger vi for, at du og dine gæster får en komfortabel og hyggelig aften – uden at skulle tænke for længe på, hvor overtøjet skal hænges, eller om alle gæsterne nu kan høre brudens tale.


per side
 1. sort/krom

  190x69x95

  500,00 kr
  /stk
 2. sort

  40cm høj

  143,80 kr
  /stk
 3. sort

  4m

  550,00 kr
  /stk
 4. 60cm høj

  187,50 kr
  /stk
 5. 5.000,00 kr
  /stk
 6. 20cm høj

  0,00 kr
  /stk
 7. 80 cm

  Fra 41,30 kr

  Til 55,10 kr

 8. stål

  15,00 kr
  /stk
 9. 40cm høj

  0,00 kr
  /stk
 10. stål

  B: 260 / H: 105 / D: 74 cm

  400,00 kr
 11. sort

  H: 122 / B: 55 / D: 35 cm

  400,00 kr
  /stk
per side

Alt dét, du skal bruge til festen

Fyr festen af ved hjælp af det festudstyr, du har brug for til lige netop din fest. Vores festudstyr egner sig til alt fra bryllupper og børnefester til firmafester. Vi kan sørge for toiletter, udstyr til scenen, garderoben og lydudstyr, der gør det muligt at høre enhver taler.

Har du brug for en rådgivende samtale om dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4343 4080 eller på mail info@firstparty.dk. På den måde er du nærmest altid sikret en passende løsning til lige netop din fest!

Alt i festudstyr

Vores festudstyr går ud over det sædvanlige. Hos os kan du derfor altid være sikker på at kunne finde det festudstyr, du har behov for. Vi tilbyder toiletter i rammer, så du ikke skal bekymre dig for, at der pludselig opstår lang toiletkø. Også selvom du afholder festen i din have, kan det være nyttigt med vores transportable toiletter. Ved at facilitere toiletter i haven, undgår du toiletbesøgene i dit eget hjem – hvilket er en gevinst, hvis du ved, at det ellers kommer til at kræve en ordentlig omgang toiletrengøring dagen efter festen.

Har du brug for at gøre klar til en scene, kan du også finde sådan én hos os. Du kan ligeledes finde udstyret til scenen. Her er der alt fra sceneben, sceneskørt, trappe til scenen og talerstol.

Festudstyr ned i de mindste detaljer

Vi tænker ned i de mindste detaljer og sørger for, at du og dine gæster kan have en fed aften uden at mangle noget. Har du brug for at bevare dine drikkevarer på køl? Eller vil du sørge for, at dine gæster kan få adgang til en fuld udstyret garderobe med alt, hvad der skal bruges for at være klar til den festlige look?

Uanset dine behov er du hos First Party sikret en omfattende service, der lever op til enhver anledning. Mangler du inspiration til, hvad der ellers kunne være af faciliteter udover det præsenterede festudstyr her på siden? Se da vores popcornmaskiner, softicemaskiner, madvogne, varmeløsninger og mange andre former for festudstyr.

Lej festudstyr hos First Party

Bestil dit festudstyr hos First Party allerede i dag, så du kan sætte et hak over for den del af fest-planlægningen ✓

Er du i tvivl om, hvilket udstyr du bør vælge til din fest, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 4343 4080 eller på mail info@firstparty.dk. Dermed får du professionel hjælp til, hvordan du kan gøre din fest særlig og uforglemmelig for dig og dine gæster. Og så kan du føle dig i trygge hænder – både før og under din fest. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find dit foretrukne udstyr i dag.