+45 43 43 40 80
Toggle Nav

Alle priser er inkl moms.
Minimum ordrestørrelse er 1000kr inkl. moms (eksl. personaleomkostninger), hvis mindre bestilles pålægges et minimumsgebyr. Læs mere her

TELTE & LOKALER

Den vigtigste ramme for en god fest er rummet. Om festen skal foregå indendørs, udendørs eller i telt er et vigtigt valg, som kræver god rådgivning.

First Party har over 75 års erfaring med at levere og opsætte telte til både store og små arrangementer. Vi tilbyder professionel rådgivning og hjælper dig med at finde den løsning, som passer bedst til netop dine ønsker og behov.

I Danmark kan du holde fest i telt hele året rundt. Det afgørende er, om man får den rette rådgivning i forhold til varme, opsætning og plads, så gæsterne føler sig godt tilpas. Hos First Party trækker vi på erfaring og giver dig sikkerhed for, at din fest forløber i de optimale omgivelser.

Alle vores telte er certificerede, og vi bruger kun professionelle teltkonstruktioner, som vi køber i Tyskland. Teltene kan sættes sammen efter ønske, og du indretter naturligvis selv din stil. Er du for eksempel på udkig efter en balsal i haven, kan vi anbefale et telt med innerlinings, der giver en eventyrlig effekt i teltet.

Hos First Party vil vi gerne være med til at skabe de allerbedste rammer for din fest. Er du derfor på udkig efter et velegnet festlokale, bistår vi gerne med rådgivning og udnytter vores stærke netværk af gode samarbejdspartnere i branchen. Kontakt os meget gerne for mere information og vejledning.

 

Color