Festtelt til udlejning i København og omegn

Vælg et festtelt i høj kvalitet

Når du vælger at holde fest i et telt, har det stor betydning, hvilken kvalitet teltet er i. For du er ikke herre over vind og vejr, og for at undgå at teltet blæser væk, eller regnen drypper ind gennem teltdugen, skal kvaliteten være høj.

Og det er netop, hvad den er for de festtelte, vi har til udlejning. Vi køber vores teltkonstruktioner i Tyskland, hvor de er produceret produceret efter langt højere standard, end hvad den danske lovgivning kræver. Teltene bliver herefter certificeret, så de er godkendt til både små og helt store opstillinger i Danmark. Vi giver dig sikkerhed for et festtelt i højeste kvalitet hvor praktiske egenskaber, sikkerhed og et flot visuelt udtryk går hånd i hånd.

Få et personligt festtelt til udlejning i København

Skal du afholde en stor fest i København, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine gæster kan være der. Hos First Party sammensætter vi vores telte i forskellige størrelser, så de passer til netop dig og dine gæster.

Du er også med til at bestemme, hvordan dit festtelt skal se ud. Du kan vælge mellem at få lagt et plastikgulv, et trægulv eller helt undvære gulv. Har du interesse i at få et gulvtæppe, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Vi sætter teltet op for dig

Vi tilbyder at hjælpe dig med at finde frem til den perfekte teltstørrelse samt med at sammensætte teltets indre dele. Men vores service stopper ikke her.

For vi sætter også teltet op for dig. På denne måde sikrer vi os, at teltet står så godt som muligt, samt at du får det optimale ud af det festtelt, du har bestilt gennem vores udlejning.

Skru op for varmen

Alle, der skal holde en teltfest, frygter for temperaturen. Men heller ikke dette behøver du at bekymre dig om. Vi udlejer nemlig også varmeblæsere, så I kan holde varmen til forårets konfirmationer, firmafester og andre arrangementer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende samtale om vores teltløsninger. Vi står klar til at give dig vores bedste anbefalinger.