Udlejning af borde

Borde til alle fester

Nogle foretrækker lange borde, mens andre bedre kan lide de runde. Mange vælger runde borde til finere aftenfester og bryllupper, mens lange borde bruges til andre festtyper såsom større fødselsdage, firmafester, vejfester og konfirmationer. Der er mange muligheder, men uanset anledningen til din fest, kan du benytte dig af vores udlejning af borde i København og omegn, hvor du kan få netop de borde, du har brug for – og som passer bedst til din fest. 

Kunne du tænke dig en uformel og afslappet stemning til dit arrangement? Så er vores caféborde et godt bud. Her kan du og dine gæster stå og slænge jer, mens I nyder hinandens selskab – og måske endda noget godt at drikke.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rette borde?

Hos First Party står vi altid klar til at hjælpe dig, som har brug for en hånd i forbindelse med udlejning af borde i København og andre steder. Det kan nemlig være svært at vide, hvad man skal være opmærksom på, når man skal vælge borde. Samtidig kan det være vanskeligt at beslutte præcis hvilken type, det skal være.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller besøge os, hvis du har brug for rådgivning. Vi har mange års erfaring på området, og du er derfor i trygge hænder hos os. Tøv ikke med at kontakte os – vi står altid til rådighed!